ISO 20431:2023

مواصفة قياسية دولية   الإصدار الحالي · اعتمدت بتاريخ ١٤ يوليو ٢٠٢٣

Heat treatment — Control of quality

ملفات الوثيقة ISO 20431:2023

الإنجليزية 41 صفحات
الإصدار الحالي
218.88 USD

مجال الوثيقة ISO 20431:2023

This document defines the quality requirements and recommendations applicable to heat treatment on mechanical parts intended to be used in the industry (e.g. car manufacturing, aerospace, pipeline systems, civil engineering equipment, earth moving machinery, agricultural equipment, naval industry, energy equipment, tooling, fasteners).

This document provides a reference for quality audit and for the inspection of heat-treatment facilities, whether these are integrated or belonging to subprime contractors. This document can also be used as a basis for discussion and development of specifications.

A description of the equipment calibration and the frequency of the controls is given in Annex A. An example of scoring table is given in Annex B. An example of audit report is given in Annex C. The different measuring chain testing methods (SAT) are presented in Annex D.

الأكثر مبيعاً

GSO 150-2:2013
 
مواصفة قياسية خليجية
فترات صلاحية المنتجات الغذائية - الجزء الثاني : فترات الصلاحية الاختيارية
YSMO GSO 150-2:2020
GSO 150-2:2013 
لائحة فنية يمنية
فترات صلاحية المنتجات الغذائية - الجزء الثاني : فترات الصلاحية الاختيارية
YSMO GSO 2055-1:2020
GSO 2055-1:2015 
مواصفة قياسية يمنية
الأغذية الحلال – الجزء الأول : الاشتراطات العامة للأغذية الحلال
GSO 2055-1:2015
 
لائحة فنية خليجية
الأغذية الحلال – الجزء الأول : الاشتراطات العامة للأغذية الحلال

اعتمدت مؤخراً

YSMO GSO ISO 22117:2025
ISO 22117:2019 
مواصفة قياسية يمنية
ميكروبيولوجي السلسلة الغذائية -- متطلبات خاصة وإرشادات لاختبار الكفاءة بالمقارنة بين المختبرات
YSMO GSO ISO 11056:2025
ISO 11056:2021 
مواصفة قياسية يمنية
التحاليل الحسية - المنهجية - طريقة تقدير الحجم
YSMO GSO ISO 22935-2:2025
ISO 22935-2:2023 
مواصفة قياسية يمنية
الحليب ومشتقاته - التحليل الحسي - الجزء الثاني: طرق التقييم الحسي
YSMO GSO 2786:2025
GSO 2786:2024 
مواصفة قياسية يمنية
القرنفل الكامل والمسحوق (المطحون)